Δίσκοι Ολίσθησης GearUp

7,90 €
SKU: GU60829
preOrder.jpg
Δίσκοι Ολίσθησης GearUp

Δίσκοι Ολίσθησης GearUp

Γυμναστείτε με καινούριες κινήσεις η αυξήστε τον βαθμό δυσκολίας των προπονήσεων σας στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε με τους νέους Δίσκους Ολίσθησης της GearUp.

Αυτοί οι δίσκοι είναι ελαφριοί και χωράνε εύκολα στη τσάντα σας.

Τα οφέλη των Δίσκων Ολίσθισης GearUp είναι πολλά καθώς μπορούν να βελτιώσουν την ευελιξία, τη δύναμη και την αντοχή σας!

Κάντε λοιπόν δώρο ένα ζευγάρι στον εαυτό σας σήμερα και αναβαθμίστε την προπόνηση σας!

  • Υλικό PVC
  • Τεμάχια 2 (ζεύγος)
  • Χρώμα : Μαύρο
  • Για εσωτερική χρήση μόνο


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .