Σωσίβιο Ζώνης - Μέσης ,TheraBand aqua belt

54,94 €
49,90 €
You save:
5,04 €
54.94
-5,04 €
SKU: THAQUABELT
PARADOSI-30-meres.jpg
Σωσίβιο Ζώνης - Μέσης ,TheraBand aqua belt

Κολυμπήστε με ασφάλεια!

Τα σωσίβια TheraBand Aqua belt είναι ιδανικά για προπόνηση αντοχής και ενδυνάμωσης.

Το σχήμα και ο όγκος του σωσιβίου είναι ιδανικά για τη βέλτιστη πλεύση και ασφάλεια. Η ελαφρώς τραχιά επιφάνεια προσφέρει επιπλέον πρόσφυση. Ο συνδυασμός ισχυρού αλλά εύκαμπτου υλικού αγκαλιάζει το σώμα σας χωρίς προβλήματα.

  • Εργονομική εφαρμογή χάρη σε ένα ημικυκλικό στήριγμα πάνω από τη μέση
  • Αντοχή στη φθορά
  • Ρυθμιζόμενη περιφέρεια μέσης από 80 - 120 cm
  • Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αφρό PE, χωρίς PVC, φθαλικούς εστέρες, PCB και φορμαλδεΰδη
  • διατίθεται σε δύο μεγέθη: Small (μπλε - κάτω από 70 kg σωματικού βάρους) και Large (μαύρο - από 70 kg σωματικού βάρους)

 

Ποιo Σωσίβιο TheraBand Aqua Belt είναι κατάλληλο για μένα;

Οι ζώνες TheraBand Aqua διατίθενται σε δύο μεγέθη: μπλε / S (μεσαία πλευστότητα ) και μαύρο / L (ισχυρή πλευστότητα). Βασικά αν το βάρος είναι κάτω των 70 Kg συνίσταται το small μέγεθος ενώ αν είναι πάνω από 70 kg το large.  

 

Μέγεθος : Small 210 x 780 x 28 mm Black Belt + Buckle
                      Large 210 x 780 x 40 mm   Blue Belt + Buckle

Διαστάσεις Συσκευασίας : 4cm * 20.5cm * 77cm, Weight: 025kgProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .