LASER ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 30W , 980nm - 810nm ΔΙΟΔΙΚΟ , SMART ICE S30B DUAL

10546,20 €
9990,00 €
You save:
556,20 €
10546.2
-556,20 €
SKU: LOTICE-S30B
PARADOSI-30-meres.jpg
SMART ICE S30B DUAL COLD LASER ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 980nm 810nm ΔΙΟΔΙΚΟ

Το LASER ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ SMART ICE χρησιμοποιεί ένα λέιζερ ημιαγωγών με μήκος κύματος 810nm + 980nm. Ο θεραπευτής μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει ένα μόνο μήκος κύματος ή και τα δύο μήκη κύματος ανάλογα με τις ανάγκες του. Το αποτέλεσμα βιολογικής διέγερσης που παράγεται από το λέιζερ χρησιμοποιείται για την θεραπεία του τραυματισμένου ιστού μέσω της δέσμης λέιζερ ημιαγωγών για τη μείωση ή την εξάλειψη του πόνου και τη βελτίωση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος, την αποκατάσταση των ιστών, την αντιφλεγμονώδη δράση κτλ. Αυτό το λέιζερ μπορεί να διεισδύσει βαθιά στον ιστό και να δράσει στο σώμα, έτσι ώστε ο ιστός να μπορεί να απορροφήσει καλά τη φωτεινή ενέργεια και να ανακουφίσει τον πόνο.

smart laser pathologies

 

 • Μήκη Κύματος 980 nm - 15W / 808 nm - 15W , διατίθεται και σε 60w
 • Μεγ. Ισχύς : 30W, *διατίθεται και σε 60w
 • Εκπομπή  Συνεχής , Παλμική , Repeat , 20 KHz
 • Τύπος Laser  : GaAlAs Diode Laser Diode Laser
 • Ρεύμα  200-240VAC, 50Hz
 • Βάρος:  20Kg
 • Μέγεθος 700mm*580mm*650mm
 • Εγγύηση 2 χρόνια
 • Παθολογίες 14 προεγκατεστημένα προγράμματα
 • Οθόνη αφής 12,1'' Inch
 • lifetime 20000 h
 • Σύστημα  ψύξης : αερόψυκτο, 4 ανεμιστήρες
 • Class : IV
 • Συνoδεύεται με 1 probe *3 κεφαλών , διαμέτρων 9mm, 10mm, 20mm 

 LEASER FYSIKOTHERAPEIAS KEFALES

*ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΕΣ LASER ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ SMART ICE S30Β

10mm standard :
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας ή να συνδεθεί με τα εξαρτήματα του φακού.
10mm σφαιρικό:
Ο σφαιρικός φακός καθιστά το φως ομοιόμορφο, ενώ επιτυγχάνει θεραπεία αγγίζοντας σταθερά το δέρμα. Εκτός αυτού, αυξάνει το βάθος διείσδυσης του λέιζερ και έχει αποτελέσματα μασάζ, γεγονός που καθιστά τη θεραπεία άνετη και αποτελεσματική. Είναι κατάλληλο για μεγάλες περιοχές θεραπείας, όπως το χέρι και η μέση.
20mm light spots lens cone:
Μεγάλες φωτεινές κηλίδες, γρήγορα αποτελέσματα, κατάλληλο για θεραπεία σταθερού σημείου σε τραύματα, πληγές και αιμορραγίες.
9mm lens components:
Μικρά φωτεινά σημεία, ακριβής θεραπεία, κατάλληλο για μικρές περιοχές, όπως μύτη, αυτιά, χέρια, πόδια.
 
LASER ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ τιμεσ
 

LASER ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΚΑΙ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ

Υπάρχουν διάφοροι τύποι  λέιζερ  φυσικοθεραπείας που χρησιμοποιούν διαφορετικά μήκη κύματος φωτός για να επιτύχουν συγκεκριμένα θεραπευτικά αποτελέσματα. Το μήκος κύματος του φωτός που χρησιμοποιείται στη θεραπεία με λέιζερ μετριέται σε νανόμετρα (nm) και διαφορετικά μήκη κύματος φωτός διεισδύουν στους ιστούς σε διαφορετικά βάθη και πραγματοποιώντας διαφορετικά αποτελέσματα στο σώμα.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα διαφορετικών μηκών κύματος και τα θεραπευτικά τους αποτελέσματα:

 • Κόκκινο φως (630-670 nm): Το κόκκινο φως χρησιμοποιείται συνήθως στη θεραπεία με λέιζερ για την προώθηση της επούλωσης των πληγών, τη μείωση της φλεγμονής και την ανακούφιση του πόνου. Διεισδύει στους ιστούς σε βάθος 2-3 εκατοστών και απορροφάται από τα μιτοχόνδρια στα κύτταρα, αυξάνοντας την παραγωγή ATP και προάγοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.
 • Υπέρυθρο φως (800-900 nm): Το υπέρυθρο φως χρησιμοποιείται στη θεραπεία με λέιζερ για την προώθηση της επιδιόρθωσης των ιστών, τη μείωση της φλεγμονής και την ανακούφιση του πόνου. Διεισδύει στους ιστούς σε βάθος 5-7 εκατοστών και απορροφάται από τα μόρια του νερού στα κύτταρα, αυξάνοντας τη ροή του αίματος και προάγοντας την αποκατάσταση των ιστών. Το καλύτερο για φλεγμονές θεωρείτε το 808nm
 • 904 nm (εγγύς υπέρυθρο φως): Αυτό το μήκος κύματος χρησιμοποιείται συνήθως στη θεραπεία με λέιζερ για την προώθηση της επιδιόρθωσης των ιστών και τη μείωση του πόνου και της φλεγμονής.
 • 1064 nm (σχεδόν υπέρυθρο φως): Αυτό το μήκος κύματος χρησιμοποιείται στη θεραπεία με λέιζερ για βαθιά διείσδυση στους ιστούς και για αναλγυσία.

Συνοπτικά, διαφορετικά μήκη κύματος φωτός έχουν διαφορετικά θεραπευτικά αποτελέσματα και διεισδύουν στους ιστούς σε διαφορετικά βάθη. Η επιλογή του μήκους κύματος εξαρτάται από τη συγκεκριμένη πάθηση που αντιμετωπίζεται και τα επιθυμητά θεραπευτικά αποτελέσματα.

LASER ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Τα διοδικά L.A.S.E.R. χωρίζονται σε δύο βασικέςκατηγορίες: στα παλμικού και στα συνεχούς μήκους κύματος. Υπάρχουν όμως και αρκετές υποκατηγορίες ανάλογα με την συσκευή και την εταιρία

 • Continuous wave - Συνεχές κύμα: Στη λειτουργία συνεχούς κύματος (CW), το λέιζερ εκπέμπει μια σταθερή ροή ενέργειας. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία εν τω βάθει ιστών και χρόνιων παθήσεων, καθώς επιτρέπει τη διαρκή θέρμανση της στοχευόμενης περιοχής.
 • Pulsed wave - Παλμικό κύμα: Στη λειτουργία παλμικού κύματος, το λέιζερ εκπέμπει ενέργεια σε σύντομες εκρήξεις που χωρίζονται από διαστήματα χωρίς ενέργεια. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία επιφανειακών ιστών και οξειών καταστάσεων, καθώς επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της ποσότητας ενέργειας που παρέχεται στον ιστό.

LASER ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ smart specsProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .

Σχετικά Άρθρα

ΠΩΣ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (AI) ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η’ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ?
ΠΩΣ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (AI) ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η’ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ?

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (AI)  μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο στη Φυσικοθεραπεία με διάφορους τρόπους, βελτιώνοντας την αξιολόγηση (μέσω BIG DATA), βελτιστοποιώντας το πλάνο θεραπείας και βελτιώνοντας άρα τη συνολική αποτελεσματικότητα της διαδικασίας αποκατάστασης. Μπορεί στο μέλλον να αντικαταστήσει τον Φυσικοθεραπευτή?

LASER ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ - ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΛΕΞΕΙΣ - ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
LASER ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ - ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΛΕΞΕΙΣ - ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Ενδιαφέρεσαι για την αγορά ενός laser ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ για να μπορέσεις να εξυπηρετήσεις καλύτερα τους ασθενείς σου? Σε μια απλή αναζήτηση μέσω ιντερνετ βλέπεις πολλές επιλογές και τιμές τα οποία σε μπερδεύουν, για αυτό σου ετοιμάσαμε έναν οδηγό αγοράς για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

ΜΗΧΑΝΗΜΑ TECAR KAI ΘΕΡΑΠΕΙΑ TECAR - ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
ΜΗΧΑΝΗΜΑ TECAR KAI ΘΕΡΑΠΕΙΑ TECAR - ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Η θεραπεία Tecar ( TECAR THERAPY ), μερικές φορές γνωστή και ως capacitive and resistive electric transfer (χωρητική και ωμική ηλεκτρική μεταφορά) (CRET), είναι μια μορφή συνδυασμένης ηλεκτροθεραπείας με ΔΙΑΘΕΡΜΙΑ είναι μη επεμβατική και γίνεται με εξιδεικευμένα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ή κάποια ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ τα λεγόμενα TECAR και εφαρμόζουν ουσιαστικά μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας για να προαχθεί η επούλωση των ιστών και  προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο.

Τί να προσέξω πριν αγοράσω διάδρομο γυμναστικής
Τί να προσέξω πριν αγοράσω διάδρομο γυμναστικής

Ένας καινούριος ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ! Συγχαρητήρια για την επιλογή να κάνετε στον εαυτό σας ένα δώρο υγείας και ευεξίας! Ο διάδρομος τρεξίματος αποτελεί ένα απο τα πιο συνηθισμένα όργανα γυμναστικής για το σπίτι . Είναι  πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι λίγες ώρες τρεξίματος ή περπατήματος την εβδομάδα, χαρίζουν ψυχικά και σωματικά οφέλη όπως το κάψιμο λίπους, η καλύτερη καρδιοαναπνευστική λειτουργία, η μείωση του στρες, η καλύτερη συγκέντρωση κ.ο.κ. Όμως τί διάδρομο γυμναστικής να επιλέξω?