NABOSO SPLAY ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΩΝ

21,99 €
0,00 €
SKU: nab100
instock-amesi-paralabi.jpg
Naboso Splay Toe Spacer. Κοτσι στο ποδι? Όχι πια!!

Naboso Splay Toe Spacer. Κοτσι στο ποδι ? Όχι πια !! 

Τα διαχωριστικά δακτύλων Naboso Splay που έχουν σχεδιαστεί  ώστε τα πόδια  να ανακτούν το φυσικό τους σχήμα αλλά και να βελτιστοποιούν την κίνηση .

Το Naboso Splay λειτουργεί για να ευθυγραμμίσει εκ νέου τη θέση των δακτύλων και να επαναφέρει το συνολικό σχήμα του ποδιού. Τεντώνοντας τους μικρούς μύες των δακτύλων, τα διαχωριστικά δακτύλων Splay συμβάλλουν στη βελτίωση της ισορροπίας, της σταθερότητας, του βαδίσματος και της στάσης του σώματος.  

naboso diaxoristiko daktilwn

Κατασκευή: Απο τί κατασκευάζεται και πόσο ανθεκτικό είναι το διαχωριστικο δακτυλων naboso splay?

 • Κατασκευασμένο από 100% τζελ ιατρικής ποιότητας που είναι μη τοξικό και άοσμο.
 • Δεν περιέχει BPA, λάτεξ, μόλυβδο ή φθαλικές ενώσεις.
 • Αδιάβροχο τζελ κλειστών κυψελών που καθαρίζεται εύκολα και είναι πιο ανθεκτικό.

Υγιεινή: πώς καθαρίζω το διαχωριστικο δακτυλων naboso splay?

 • Πλύσιμο με ζεστό νερό και σαπούνι .
 • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.
 • Συνιστάται καθαρισμός μία φορά την εβδομάδα.

Σχεδιασμένο στις ΗΠΑ. 

Περιλαμβάνει:   Ένα ζευγάρι διαχωριστικά δακτύλων, μικρή τσάντα μεταφοράς 

 naboso splay

Η ποδίατρος  Dr. Emily Splichal προτείνει:

Η Dr. Emily Splichal, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Naboso συνιστά το Naboso Splay σε ασθενείς που παλεύουν με το ΚΟΤΣΙ ΠΟΔΙΟΥ και ΣΦΥΡΟΔΑΚΤΥΛΙΑ μαζί με εκείνους που θέλουν να βελτιστοποιήσουν και να αποκαταστήσουν τη φυσική υγεία των ποδιών αντιστρέφοντας τις επιπτώσεις των  υποδημάτων.

diorthosi kotsi podiou

Ανακτήστε την υγεία των ποδιών σας!

Είτε υποφέρετε απο κότσι ποδιού , σφυροδακτυλία,  πελματιαία απονευρωσίτιδα, χρόνιο πόνο στο πόδι είτε απλά θέλετε να επαναφέρετε ή να διατηρήσετε το φυσικό σχήμα του ποδιού σας και να βελτιστοποιήσετε την κίνηση, το Naboso Splay είναι για εσάς. Το Naboso Splay λειτουργεί για να ευθυγραμμίσει εκ νέου τη θέση των δακτύλων και να επαναφέρει το συνολικό σχήμα του ποδιού. Τεντώνοντας τους μικρούς μύες των δακτύλων, τα διαχωριστικά δακτύλων με gel Naboso Splay συμβάλλουν στη βελτίωση της ισορροπίας, της σταθερότητας, του βαδίσματος και της στάσης του σώματος.

Επιστημονικά σχεδιασμένο για ιδανική απόσταση μεταξύ δακτύλων

Ενώ οι περισσότεροι διαχωριστές μετά βίας χωρίζουν τα δάχτυλα των ποδιών σας, αφήνοντάς σας να αναρωτιέστε αν κάνουν τίποτα καθόλου, τα διαχωριστικά δακτύλων με τζελ, Naboso Splay σχεδιάστηκαν επιστημονικά για να έχουν το βέλτιστο πλάτος, καθιστώντας τα μια υπέροχη, αξιόπιστη λύση για το απαλό τέντωμα των δακτύλων σας σε μια σωστή ευθυγράμμιση.

Ενεργή άνεση

Το Naboso Splay έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στον ενεργό τρόπο ζωής σας. Μπορείτε να φοράτε τα διαχωριστικά των ποδιών μας μέσα στις κάλτσες, με παπούτσια ,ξυπόλητοι στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ο σχεδιασμός και το υλικό κατασκευής μαλακού gel σάς επιτρέπει να τα φοράτε περισσότερη ώρα και με μεγαλύτερη άνεση από άλλα διαχωριστικά δακτύλων. Εύκολο να φορεθεί και να αφαιρεθεί. Δεν συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Naboso founder

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΟΤΣΙ ΠΟΔΙΟΥ: Είναι κατάλληλο το Naboso splay ?

Ναι φυσικά και είναι!! σύμφωνα με ποδίατρο Dr. Emily Splichal

*Προσοχή : Το διαχωριστικό δακτύλων Naboso splay Δεν συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Το Naboso splay έχει σχεδιαστεί για να ευθυγραμμίσει ξανά το πόδι στο φυσικό του σχήμα, να τεντώσει τους εγγενείς μύες των ποδιών και να βελτιώσει την κινητικότητα. Τα Toe Spacers είναι κατάλληλα για όλα τα μεγέθη ποδιών.

Οφέλη:

 • Ευθυγραμμίστε ξανά τα δάχτυλα των ποδιών
 • Τεντώστε τους εγγενείς μυς των ποδιών
 • Βελτιώστε την ισορροπία
 • Ανακουφίστε τον πόνο στα πόδια και την ένταση
 • Βελτιώστε τη στάση και την ευθυγράμμιση
 • Αυξήστε την κινητικότητα των ποδιών
 • Επίσης, μπορεί να βοηθήσει με πελματιαία περιτονίτιδα, κάλους, φουσκάλες, σφυροδακτυλία ή επικαλυπτόμενα δάχτυλα.

Οδηγίες χρήσης Naboso splay :

Ξεκινήστε αργά. Αρχίστε να φοράτε Naboso Splay για 30 λεπτά την ημέρα και αυξήστε όσο χρειάζεται. Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το Naboso Splay με συνέπεια. Όπως με οτιδήποτε νέο, το Naboso Splay μπορεί να είναι άβολο στην αρχή. Αυτό τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι τα πόδια σας τα χρειάζονται πραγματικά! Τεντώνοντας τους μικρούς μύες των δακτύλων των ποδιών, τα διαχωριστικά δακτύλων Naboso Splay συμβάλλουν στη βελτίωση της ισορροπίας, της σταθερότητας, του βαδίσματος και της στάσης του σώματος.



Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:2

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .