ICAROS CLOUD 360

1199,08 €
SKU: ICARSW1000020
PARADOSI-30-meres.jpg
Με το ICAROS Cloud 360 μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας - χωρίς άγχος στο σπίτι σας! Το ICAROS Cloud 360 είναι μια μικρότερη έκδοση του ICAROS Cloud και επομένως είναι μια φουσκωτή και ψηφιακά δικτυωμένη πλατφόρμα άσκησης και ισσοροπίας ολόκληρου του σώματος

ICAROS CLOUD 360

Με το ICAROS Cloud 360 μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας - χωρίς άγχος στο σπίτι σας! Το ICAROS Cloud 360 είναι μια μικρότερη έκδοση του ICAROS Cloud και επομένως είναι μια φουσκωτή και ψηφιακά δικτυωμένη πλατφόρμα άσκησης και ισσοροπίας ολόκληρου του σώματος. Με συναρπαστικά  exergames (που συνδυάζουν τα παιχνίδια και την άσκηση) και personal trainers στην εφαρμογή ICAROS γυμνάστε ολόκληρο το σώμα σας και βελτιώστε την δύναμη, την ισορροπία και τον συντονισμό των μυών.

 • Αποτελεσματική προπόνηση για δύναμη και ισορροπία, ψηφιακά ενισχυμένη
 • Ελαφρύ, φορητό και εύκολο στην αποθήκευση
 • Ιδανικό για μικρότερους χώρους δωματιόυ

Χάρη στη drop stitch μέθοδο επεξεργασίας, το ICAROS Cloud 360 χαρακτηρίζεται από εξαιρετική στιβαρότητα και δύο σταθερούς, χωριστά φουσκωτούς θαλάμους αέρα. Το Cloud είναι ελαφρύ και συμπιέζεται συμπαγώς, είναι κατάλληλο για προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους.

Περιεχόμενα:

 • ICAROS Cloud 360
 • Στήριγμα tablet/ κινητού
 • Αντλία αέρα
 • Σωληνωτά λάστιχα αντίστασης 5 κιλών

Χαρακτηριστικά:

 1. Ευχρηστία: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αποθηκεύεται γρήγορα και συμπαγώς όταν δεν χρησιμοποιείται, εύκολο στη μεταφορά.
 2. Δυνατότητα μέτρησης: Ψηφιακή παρακολούθηση και μετρήσιμη πρόοδος εκπαίδευσης
 3. Επίπεδα φυσικής κατάστασης: Από αρχάριο έως επαγγελματία αθλητή
 4. Προτεινόμενη ηλικία: Όλες οι ηλικίες
 5. Έξτρα: Universal στήριγμα για tablet και smartphone, σωληνωτά λάστιχα, αντλία αέρα
 6. Συμβατότητα με φορητές συσκευές: Smartphone και tablet με ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο. Προτείνουμε συσκευές Apple ή τη σειρά Samsung Galaxy. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε την κινητή συσκευή σας σε οθόνες τηλεόρασης χρησιμοποιώντας Apple TV, Smart Things ή καλώδιο HDMI.
 7. Λαβές: Μόνιμα ενσωματωμένες, ρυθμιζόμενες στο κατάλληλο μέγεθος με Velcro
 8. Αριθμός αεροθαλάμων: Δύο αεροθάλαμοι, που φουσκώνουν σε λίγα λέπτα

Οδηγίες υλικού και φροντίδας:

 • Υλικό: 100% πολυβινυλοχλωρίδιο, πάχους 1mm
 • Υλικό επένδυσης: 100% αιθυλένιο οξικό βινύλιο, πάχους 10 mm
 • Κατασκευή: Σύστημα δύο θαλάμων αέρα, φουσκωτό και εύκολο στην αποθήκευση και μεταφορά
 • Βάρος: 10 kg
 • Διάμετρος: 100 cm
 • Οδηγίες καθαρισμού: Ένα υγρό πανί αρκεί για τον καθαρισμό

*Σημείωση: Λόγω του μαλακόυ υλικόυ στην πάνω μεριά του ICAROS Cloud, ενδέχεται να εμφανιστούν μικρές εγκοπές και πτυχώσεις. Αυτά τα αποτυπώματα δεν είναι προβληματικά και εξαφανίζονται σχεδόν εντελώς μετά από λίγο.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .