ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ - EasyForce® MELOQ

505,86 €
399,00 €
You save:
106,86 €
505.86
-106,86 €
SKU: MQDDEGS
PARADOSI-30-meres.jpg
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ - EasyForce® MELOQ

 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ  - EasyForce® MELOQ

Φτιάχτηκε για να μετράτε με ευκολία

 

Ένα ψηφιακό δυναμόμετρο είναι ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια ειδικών που αξιολογούν τη μυϊκή δύναμη . Η σημασία τεκμηρίωσης της προόδου της αποκατάστασης και παρακολούθησης της κατάστασης του ασθενούς / πελάτη αυξάνεται. Παρέχοντας την ικανότητα να κάνετε ακριβείς (± 1%) μετρήσεις της μυϊκής δύναμης, το ψηφιακό δυναμόμετρο EasyForce επιτρέπει στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και του αθλητισμού να εκτελούν εύκολα βασικές αξιολογήσεις και να παρακολουθούν τη συνεχιζόμενη πρόοδο.

Το EasyForce επιτρέπει επίσης στο χρήστη να αποθηκεύει τα αποτελέσματα των μετρήσεων και να τα εμφανίζει καθαρά στην οθόνη, παρέχοντας στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και του αθλητισμού τη δυνατότητα να παρέχουν καλύτερα σχόλια για τους ασθενείς και τους πελάτες που μπορούν να βελτιώσουν τα κίνητρα για παρακολούθηση των καθιερωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης και αθλητισμού.

meloq exercises

Download the EasyForce product information sheet.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .