δισκοσ ισορροπιασ theraband


Κωδικός προϊόντος:
Διαθεσιμότητα: amesa.png
Απόθεμα: 10 τμχ
Brand: theraband
33,41 €

Ο δίσκος ισορροπίας της Theraband αποτελεί ένα ιδανικό εργαλείο γυμναστικής και αποκατάστασης του ποδιού (πχ μετά από θλάση αστραγάλου). Είναι κατασκευασμένοι από αφρόδες υλικό και χρησιμοποιείται στη φυσικοθεραπεία , από γυμναστές και personal trainers ή σαν όργανο γυμναστικής για την εξάσκηση της ισορροπίας των κάτω άκρων και της ιδιοδεκτικότητας διαφόρων αθλημάτων . Ταυτόχρονα με τους μυς των ποδιών εξασκείτε την μέση σας και τον κορμό σας ενώ μπορείτε να κάνετε και ρεφλεξολογία με το πέλμα σας λόγω των ειδικών εξογκωμάτων και της σκληρότητας της πλατφόρμας. Είναι ιδανικός εξοπλισμός προπόνησης ποδοσφαίρου και χρησιμοποιείται μαζί ή εναλλακτικά της μπάλας πιλατες ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να εκτελέσετε και ασκήσεις με λάστιχα ή άλλο εξοπλισμό. Διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια και συνοδεύεται από φυλλάδιο ασκήσεων .

Ο δίσκος ισορροπίας βγαίνει σε 3 διαφορετικές δυσκολίες ανάλογα με το χρώμα του με οβάλ σχήμα και 2 διαφορετικές επιφάνειες

 

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα σχετικό βίντεο με ασκήσεις και να διαβάσετε και το σχετικό άρθρο μας (ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ ?)

 

 

Χρήσεις:

 

Ενδυνάμωση μυών του ποδιού

Ενδυνάμωση κορμού και μέσης

Εξάσκηση ισορροπίας και ιδιοδεκτικότητας

Αποθεραπεία τραυματισμών

Ρεφλεξολογία

Product Length: 43.0000 cm
Product Width: 25.0000 cm
Product Height: 5.5000 cm
Product Weight: 0.4100 kg
Product Packaging: 0.5000 kg
Τεμάχια ανά συσκευασία:1
There are yet no reviews for this product.
Video