ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

1997: Ο Γεώργιος Καμινάρης σε μία συζήτηση με έναν φίλο του επιχειρηματία και αντιπρόσωπο ειδών υγιεινής, ακούει από το ταξίδι του τελευταίου στην Αμερική,  για μία νέα τάση σχετικά με την αποκατάσταση και άσκηση μέσω ελαστικών ιμάντων. Με τα μάτια ανοιχτά για νέες επιχειρηματικές ιδέες αποφασίζει να το ψάξει παραπάνω. Έρχεται σε επαφή με την Thera-Band και κανονίζει συνάντηση με τους αντιπροσώπους της εταιρίας, στην Γερμανία. Εκεί, μετά το πέρας της συμφωνίας ουσιαστικά γεννήθηκε η «Καμινάρης είδη άσκησης και αποκατάστασης». Η πρώτη αποθήκη ανοίγει στον Πειραιά.

1998: Έπειτα από ένα χρόνο, η αποθήκη μεταφέρεται στην Αθήνα. Η ελληνική αγορά ακόμα δεν γνωρίζει τα προϊόντα ελαστικής αντίστασης. Ο Γιώργος παρόλο την αρχική απογοήτευση του, είναι βέβαιος για τα αποτελέσματα της θεραπείας με ελαστικούς ιμάντες και με συνεχείς ιατρικές επισκέψεις και άλλες προωθητικές ενέργειες αρχίζει και βλέπει αποτελέσματα. Ο φίλος του και καθηγητής Φυσικοθεραπείας Σπύρος Αθανασόπουλος πεπεισμένος για την αποτελεσματικότητα της ασκησιοθεραπείας με ελαστική αντίσταση, στηρίζει τον Γιώργο στο δύσκολο αυτό ξεκίνημα.

1999: Μία ακόμα εταιρία εμπιστεύεται τα προϊόντα της στην «Καμινάρης είδη άσκησης και αποκατάστασης». H φιλανδική Ice Power. Το βασικό εμπόρευμα είναι κρυοαναλγητική γέλη

2005: Η ελληνική αγορά είναι έτοιμη να αγκαλιάσει την Thera-Band και ο Γιώργος ξεκινάει αμέσως σεμινάρια επιμόρφωσης των φυσικοθεραπευτών με τα προϊόντα της εταιρίας. Εκεί πρωτοεμφανίζονται εκτός των ιμάντων και τα εργαλεία υδροθεραπείας (Aquatic ).

2009: H εταιρία αποκτά ηλεκτρονική παρουσία μέσω του website www.kaminaris.gr

2009-2012: Διεθνή και τοπικά συνέδρια βοήθησαν στην εξάπλωση της «Καμινάρης είδη άσκησης και αποκατάστασης» και της Thera-Band στην Ελλάδα.

2012: H «Καμινάρης είδη άσκησης και αποκατάστασης» περνάει στα χέρια του γιου του Γιώργου, Φώτη Καμινάρη, και η αποθήκη μετατρέπεται σε κατάστημα αλλάζοντας τοποθεσία, στο Φιξ.

2016: H Cramer υπό τον όμιλο Performance Health όπου ανήκει και η Thera-Band δίνει τα προϊόντα taping και ορθοπεδικά βοηθήματα για αντιπροσώπευση στον Γιώργο.

2017: Ο Δημήτρης και η Μαργαρίτα ερχόμενοι από το Dubai και έχοντας μια πολυετή εμπειρία εργαζόμενοι  σε πολυεθνική  φυσιοθεραπευτική εταιρία και γνωρίζοντας τον Γιώργο από παλιά αποφασίζουν όλοι μαζί να φτιάξουν ένα νέο επιχειρηματικό σχήμα.  Αυτή είναι η αρχή της  Physiomart-Kaminaris Inc η οποια βρισκετε σε ιδιόκτητα γραφεία και αποθήκες στην Νέα Ιωνία σε ένα χώρο 200τ.μ..
Τον ίδιο χρόνο εγκαινιάζεται το νέο website www.Physiomart.gr