ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η Ιστορία μας

 Η Physiomart-Kaminaris  ιδρύθηκε το 1997 από τον Γεώργιο Καμινάρη. Εκείνο τον καιρό ήμασταν μια μικρή αποθήκη στον Πειραιά με μικρο - όργανα φυσικοθεραπείας , άσκησης και αποκατάστασης από την Αμερικάνικη εταιρία Theraband.

 Σήμερα, και με μία νέα διοικητική σύνθεση, έχουμε το προνόμιο να εξυπηρετούμε χιλιάδες πελάτες, με καινοτόμα και αποδεδειγμένα με έρευνες προϊόντα και υπηρεσίες, στον κλάδο της υγείας, της φυσικοθεραπείας και της γυμναστικής - fitness.

Εισάγουμε και διανέμουμε στην Ελληνική αγορά τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο των αθλητιατρικών .

 

Αποστολή μας

 Αποστολή μας είναι να παρέχουμε μέσω της εκπαίδευσης, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ένα καλύτερο επίπεδο ζωής σε ασθενείς και μη.

Το μότο μας είναι “ exercise is your medicine “.

 

Όραμα μας

 Ενθαρρύνουμε τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης και άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να συμπεριλάβουν τη σωματική άσκηση  στο σχεδιασμό θεραπευτικών προγραμμάτων .

Επιπλέον, ενθαρρύνουμε τόσο τον υγιή όσο και τον ασθενή πληθυσμό στην θεραπευτική γυμναστική τόσο σε επίπεδο πρόνοιας (prehab)  όσο και σε επίπεδο αποκατάστασης (rehab).

 

 Κουλτούρα μας

  • Η χαρά του πελάτη έρχεται πρώτη
  • Χαμογέλα και φρόντισε να περνάς καλά! Απόλαυσε τη ζωή και την εργασία
  • Ρώτα πάντα «Γιατί» ! Προσπάθησε να κατανοήσεις τον λόγο
  • Πρόσφερε λύσεις , όχι προβλήματα
  • Προκάλεσε το Status Quo
  • Να είσαι περίεργος
  • Να είσαι ανοιχτός και να επικοινωνείς με διαφάνεια
  • Είμαστε μια οικογένεια (μην το ξεχάσεις)
  • Να κυνηγάς τη γνώση και την ανάπτυξη σε προσωπικό και μετά σε επαγγελματικό επίπεδο
  • Πάρε ρίσκα ακόμα και αν κάνεις λάθη

 

Αναλυτική Ιστορική Αναδρομή

 1997: Ο Γεώργιος Καμινάρης σε μία συζήτηση με έναν φίλο του επιχειρηματία και αντιπρόσωπο ειδών υγιεινής, ακούει από το ταξίδι του τελευταίου στην Αμερική,  για μία νέα τάση σχετικά με την αποκατάσταση και άσκηση μέσω ελαστικών ιμάντων. Με τα μάτια ανοιχτά για νέες επιχειρηματικές ιδέες αποφασίζει να το ψάξει παραπάνω. Έρχεται σε επαφή με την Thera-Band και κανονίζει συνάντηση με τους αντιπροσώπους της εταιρίας, στην Γερμανία. Εκεί, μετά το πέρας της συμφωνίας ουσιαστικά γεννήθηκε η «Καμινάρης είδη άσκησης και αποκατάστασης». Η πρώτη αποθήκη ανοίγει στον Πειραιά.

1998: Έπειτα από ένα χρόνο, η αποθήκη μεταφέρεται στην Αθήνα. Η ελληνική αγορά ακόμα δεν γνωρίζει τα λάστιχα γυμναστικής και προϊόντα ελαστικής αντίστασης. Ο Γιώργος παρόλο την αρχική απογοήτευση του, είναι βέβαιος για τα αποτελέσματα της θεραπείας με ελαστικούς ιμάντες και με συνεχείς ιατρικές επισκέψεις και άλλες προωθητικές ενέργειες αρχίζει και βλέπει αποτελέσματα. Ο φίλος του και καθηγητής Φυσικοθεραπείας Σπύρος Αθανασόπουλος πεπεισμένος για την αποτελεσματικότητα της ασκησιοθεραπείας με ελαστική αντίσταση, στηρίζει τον Γιώργο στο δύσκολο αυτό ξεκίνημα.

1999: Μία ακόμα εταιρία εμπιστεύεται τα προϊόντα της στην «Καμινάρης είδη άσκησης και αποκατάστασης». H φιλανδική Ice Power. Το βασικό εμπόρευμα είναι κρυοαναλγητική γέλη

2005: Η ελληνική αγορά είναι έτοιμη να αγκαλιάσει την Thera-Band και ο Γιώργος ξεκινάει αμέσως σεμινάρια επιμόρφωσης των φυσικοθεραπευτών με τα προϊόντα της εταιρίας. Εκεί πρωτοεμφανίζονται εκτός των ιμάντων και τα εργαλεία υδροθεραπείας (Aquatic ).

2009: H εταιρία αποκτά ηλεκτρονική παρουσία μέσω του website www.kaminaris.gr

2009-2012: Διεθνή και τοπικά συνέδρια βοήθησαν στην εξάπλωση της «Καμινάρης είδη άσκησης και αποκατάστασης» και της Thera-Band στην Ελλάδα.

2012: H «Καμινάρης είδη άσκησης και αποκατάστασης» περνάει στα χέρια του γιου του Γιώργου, Φώτη Καμινάρη, και η αποθήκη μετατρέπεται σε κατάστημα αλλάζοντας τοποθεσία, στο Φιξ.

2016: H Cramer υπό τον όμιλο Performance Health όπου ανήκει και η Thera-Band δίνει τα προϊόντα taping και ορθοπεδικά βοηθήματα για αντιπροσώπευση στον Γιώργο.

2017: Ο Δημήτρης και η Μαργαρίτα ερχόμενοι από το Dubai και έχοντας μια πολυετή εμπειρία εργαζόμενοι  σε πολυεθνική  φυσιοθεραπευτική εταιρία και γνωρίζοντας τον Γιώργο από παλιά αποφασίζουν όλοι μαζί να φτιάξουν ένα νέο επιχειρηματικό σχήμα.  Αυτή είναι η αρχή της  Physiomart-Kaminaris Inc η οποια βρίσκεται σε ιδιόκτητα γραφεία και αποθήκες στην Νέα Ιωνία σε ένα χώρο 200τ.μ..
Τον ίδιο χρόνο εγκαινιάζεται το νέο website www.Physiomart.gr   

2018: Στην Οικογένεια μας προστίθενται 2 ακόμα εταιρίες. Η Σουηδική εταιρία Exxentrric με την μοναδική βραβευμένη ισοαδρανειακή συσκευή KBOX Flywheel Training και η Κορεάτικη Tratac , με foam roller μασάζ και αυτομάλαξης ιδανική για τα Trigger Points και μάλαξης της περιτονίας.

 Η ιστορία  μας συνεχίζεται και τη γράφουμε μαζί....