Σκέφτεσαι τί δώρο θα ήταν ιδανικό να κάνεις στους  φίλους σου? Βέβαια, επειδή έχεις μεγάλη παρέα και οι εποχές είναι … δύσκολες θέλεις να κάνεις κάτι πρωτότυπο  αλλά και οικονομικό. Σωστά?

Λίγο ο χειμώνας, λίγο τα ζεστά μακριά ρούχα που κρύβουν τα περιττά μας κοιλάκια και τις ατασθαλίες, στις γιορτές οι περισσότεροι τρώμε. Και τρώμε και … δεν ψευδόμαστε (ακούς Σούζι?). Και πώς να πεις όχι σε όλα αυτά τα οικογενειακά τραπέζια και να αντισταθείς σε όλες αυτές τις λιχουδιές?

Βέβαια όπως ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, έτσι και οι ενοχές και οι τύψεις για τις περίσσιες θερμίδες έρχονται μετά τις γιορτές.

Και τότε αρχίζουμε τις δίαιτες από … Δευτέρα και γραφόμαστε στα γυμναστήρια να προλάβουμε το καλοκαιρινό ... κορμί.

Εμείς εδώ θα σου δώσουμε ιδέες και λύσεις για οικονομικά fitness δώρα , που μπορείς να γυμνάζεσαι για λίγα λεπτά κάθε μέρα  στο σπίτι ή το γραφείο ώστε να τρως στις γιορτές .. με λιγότερες τύψεις.

 

  • Foam rollers :

    Μπορείς να κάνεις αυτομάλαξη σε τραυματισμένους ή πιασμένους μύες αλλά και ασκήσεις Pilates. Αν ψάχνεις για έξτρα ανακούφιση μπορείς να δεις foam rollers με επίπεδα δόνησης

 

  • Flex Disc δίσκος Pilates :

    Ιδανικός για ασκήσεις pilates ,ενδυνάμωση και αύξηση εύρους κίνησης. Μπορείς να πραγματοποιήσεις δυναμικές αλλά και στατικές ασκήσεις με περισσότερη δυσκολία. Δοκίμασε το!







  • Μπάλες Γυμναστικής :

    Τις χρησιμοποιείς ανάλογα με την διάθεση σου είτε για on the ground προγράμματα γυμναστικής είτε για διατάσεις αλλά και αν βαριέσαι να αθληθείς…σαν ένα κάθισμα ενεργητικής αποκατάστασης το οποίο θα σε βοηθήσει και να κάψεις θερμίδες και να σε ανακουφίσει από πόνους της μέσης.





 

Και τέλος…..

 

  • Μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα και μια αγκαλιά!
    Δεν κοστίζει τίποτα και όμως σημαίνει τόσα πολλά για τους ανθρώπους που αγαπάμε…



 

 

Η ομάδα της Physiomart σας εύχεται καλές γιορτές με αγάπη και υγεία για όλους!!