HABYS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΑΓΟ

19,99 €
SKU: HABFMDWI
PARADOSI-30-meres.jpg
Συσκευή μασάζ προσώπου με πάγο από σιλικόνη με άνετη λαβή. Το μασάζ με αυτή την συσκευή υποστηρίζει την κυκλοφορία, εξαφανίζει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και συσφίγγει το δέρμα

HABYS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΑΓΟ

Συσκευή μασάζ προσώπου με πάγο από σιλικόνη με άνετη λαβή. Το μασάζ με αυτή την συσκευή υποστηρίζει την κυκλοφορία, εξαφανίζει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και συσφίγγει το δέρμα.

Το μασάζ πάγου είναι ένας τρόπος να φέρετε την κρυοθεραπεία στο σπίτι σας και να την πραγματοποιήσετε μόνοι σας. Το κρύο που χρησιμοποιείται σε θεραπείες για ολόκληρο το σώμα έχει συσφιγκτικές, καταπραϋντικές και αναλγητικές ιδιότητες.

Με τη χρήση πάγου στο πρόσωπο, διεγείρεται η μικροκυκλοφορία και η θρέψη των κυττάρων. Το κρύο μασάζ έχει συσφικτική δράση - διαμορφώνει τους μύες του προσώπου και αναζωογονεί το δέρμα. Το κρύο σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από το πρήξιμο, να ανακουφιστείτε και να υποστηρίξετε την παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία που γίνεται τακτικά θα εξομαλύνει τις ρυτίδες, θα εξαλείψει τον αποχρωματισμό και τις ατέλειες.

Χρήση:

Γεμίστε τη συσκευή με νερό . Βεβαιωθείτε ότι το νερό είναι καθαρό και μη ερεθιστικό όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Μπορείτε επιπλέον να συμπληρώσετε το δοχείο με κομμάτια αγγουριού, ροδοπέταλα, φύλλα μέντας ή το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, αλλά θυμηθείτε να ελέγξετε εκ των προτέρων εάν υπάρχει αλλεργική αντίδραση σε ένα δεδομένο συστατικό. Κλείστε την συσκευή, βάλτε την στην κατάψυξη και το βγάλτε την όταν παγώσει το νερό. Περιμένετε λίγα λεπτά ή ρίξτε ζεστό νερό πάνω από τη συσκευή και τραβήξτε απαλά. Λάβετε υπόψη ότι το μασάζ δεν πρέπει να είναι δυσάρεστο, επομένως εάν ο πάγος που εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα είναι πολύ κρύος, εφαρμόστε το σταδιακά, ξεκινώντας με μερικές μόνο κινήσεις την ημέρα.

Πώς να κάνετε μασάζ;

Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας από μέσα προς τα έξω με μεγάλες κινήσεις. Σε μεγαλύτερες επιφάνειες, κάντε σφαιρικές κινήσεις, προχωρώντας συνεχώς προς τα πάνω. Χάρη σε αυτό, θα έχετε ένα αποτέλεσμα κατά της βαρύτητας και θα έχετε ένα αποτέλεσμα ανόρθωσης του δέρματος.Product Tags

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .